fbpx

Media Markt Black Friday 2016 cashback acties

Ook Media Markt doet dit jaar natuurlijk weer mee aan Black Friday in Nederland. Het bedrijf was een van de eerste in Nederland die dit oppakte, en ook tijdens Black Friday 2016 zijn er bi Media Markt talloze aanbiedingen en acties te vinden. Dit jaar in de vorm van een cashback actie. Een overzicht van de Black Friday cashback acties vind je op deze pagina van Mediamarkt.nl.

Bij Media Markt loopt de Black Friday actie van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november. Sla dus je slag, en bekijk de mooiste aanbiedingen. Daartoe behoren onder meer een Playstation 4 1TB + extra controller, Samsung Galaxy S6 en een Apple Macbook Air!

Media Markt deals

Hier een overzicht van enkele van de kortingen die je bij de Media Markt kan krijgen. Overigens gelden deze acties voor online, maar ook in de fysieke winkels!

Product Uitvoeringen Prijs na cashback
Apple MacBook Air 13 inch 949,-
PS4 + Extra controller 1TB 279,-
Samsung Galaxy S6 32GB, Goud, Zwart 389,-
Samsung Tab A 10.1 WiFi Zwart, Wit 218,-
Samsung Ultra HD HDR TV UE43KU6400 43 inch 645,-

Ook goed om hierbij op te merken, is dat dit echt om een cashback actie gaat. Je betaalt dus de volle prijs, en krijgt na een tijdje je geld terug (nadat je een formulier ingevuld hebt). Desalniettemin kan je goed je slag slaan bij de Mediamarkt. Doe er vooral je voordeel mee, en bezoek de fysieke winkel of ga naar Mediamarkt.nl.