fbpx

Black Friday Wehkamp

Wehkamp is al lang niet meer de matrassenwinkel die het ooit was. Veel mensen weten het niet, maar de winkel is ooit in 1952 gestart in Slagharen met verkoop van matrassen en bedtextiel. Het bijzondere van Wehkamp is dat het van het begin af aan al gericht is geweest op automatisering. Waarschijnlijk herinner je je de Wehkamp catalogus nog wel die om de zoveel tijd op de deurmat viel. Tegenwoordig natuurlijk zwaar verouderd, maar vroeger was het een unicum om de producten die je nodig had uit te zoeken in een gids en ze via de post op te laten sturen.

Wehkamp was verder vernieuwend door in 1985 voice-responssysteem op te zetten. Met dit systeem konden mensen via de telefoon 24 uur per dag producten bestellen bij Wehkamp. En dat al ver voor de tijd van het online internetshoppen. Het is dan ook geen wonder dat Wehkamp al snel de mogelijkheden van het internet met beide handen aangreep en zich steeds vaker ging profileren als online bedrijf.

Met zo`n geschiedenis is het dan ook niet raar dat ook Wehkamp dit jaar waarschijnlijk weer meedoet met de Black Friday aanbiedingen. Deze aanbiedingen vinden bij verschillende bedrijven plaats op één dezelfde dag: vrijdag. Dit is de dag na Thanksgiving. In Amerika is het dan traditie om massaal je kerstinkopen te gaan doen. In Nederland ligt dit (nog) anders, maar de trend om op die dag te gaan stunten met aanbiedingen wordt ook hier steeds groter. Maar mocht je rond november of december wat nieuwe dingen nodig, dan kan je altijd eens kijken bij de Black Friday deals van Wehkamp.

Bekijk de deals van Wehkamp tijdens Black Friday op Wehkamp.nl.