fbpx

Black Friday MyProtein

Als hardloper, wielrenner, sportman- of vrouw heb je er wellicht wel eens van gehoord: MyProtein. Begonnen als een winkel in sportvoeding in het Verenigd Koninkrijk is het inmiddels uitgegroeid tot de grootste verkoper van sportvoeding in heel Europa. Daar houdt het niet op. Het bedrijf is inmiddels bezig om wereldwijd nieuwe vestigingen te openen.

Naar eigen zeggen dankt het bedrijf haar enorme groei vooral aan een combinatie van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, innovatie en de kwaliteit van de producten. Sinds 2016 is het platform nog verder uitgebreid door ook bio-voeding en natuurlijke sportvoeding te gaan verkopen. Het bedrijf biedt verder een breed assortiment aan dat varieert van de gebruikelijke voedingsrepen tot sportkleding en maaltijdvervangers. Het is een ideale winkel voor iedereen die regelmatig sport of aan outdoor activiteiten doet.

Speciaal voor deze mensen kan het tijdens Black Friday wel eens extra interessant worden om de website van MyProtein te bezoeken. Op deze dag, vrijdag 24 november in 2017, doet MyProtein namelijk mee aan de Black Friday aanbiedingsacties die door heel Nederland worden gehouden door winkeliers. Op deze dag, overgewaaid vanuit Amerika, stunten veel winkels met spectaculaire aanbiedingen. Dit in de hoop om consumenten daar hun kerstinkopen te laten doen. De kortingen op de producten kunnen dan oplopen tot zeventig procent. Dat komt mooi uit als je net op zoek bent naar een nieuwe lading sportrepen.

Bezoek hier de site van MyProtein (link).