fbpx

Black Friday 2017 bij Bol.com

Bol.com, met ruim 5,5 miljoen klanten in Nederland en België en een mega assortiment waarschijnlijk de grootste webwinkel van ons land, doet ook gewoon mee met Black Friday! Bij Bol kan je alles vinden wat je nodig hebt, van boeken tot elektronica, van persoonlijke verzorging tot tuinartikelen. Er zit altijd wel wat tussen. Voor een actueel overzicht kan je de overzichtspagina van Bol checken.

Black Friday is in 2017 bij Bol het ‘Black Friday Festival’. In tegenstelling tot hoge kortingen op enkel de vrijdag (en het weekend en de maandag erop), zijn er in de week ervoor ook al hoge kortingen. Zo kan je nu alvast wat leuke artikelen inslaan. Dit is overigens iets wat steeds meer winkels in Nederland lijken te doen, met de beste deals tijdens Black Friday en Cyber Monday. Ook Bol.com zal nieuwe aanbiedingen hebben op die dagen.

Ondertussen kan je dus ook al aanbiedingen krijgen bij Bol, bijvoorbeeld op de Xbox One S of Playstation 4! De Xbox met Forza Horizon 3 of Assassin’s Creed Origins heb je al voor 177 euro. Voor de PS4 actie met Fifa 18 én een extra controller betaal je slechts 279 euro, een korting van 100 euro.

–> Bekijk de acties HIER.

Sla nu al je slag, of wacht nog even tot nieuwe aanbiedingen tijdens de échte Black Friday aanbiedingen van morgen.