fbpx

Black Friday Apple

Apple producten zijn uitstekende producten, maar daar betaal je helaas wel een prijs voor. Veel mensen zien dit als een struikelblok om toch maar geen apparaat van Apple te kopen, hoewel ze toch geweldige dingen maken. Tijdens de Black Friday dagen (de vrijdag zelf + het weekend + eventueel Cyber Monday) heb je de kans om de producten van Apple tegen een gereduceerd tarief te krijgen. Deze Black Friday Apple deals zullen erg tijdelijk zijn (gedurende Black Friday of het weekend dat erop volgt), en zal je dus ook snel je slag moeten slaan.

Black Friday Apple deals

Tijdens een dag als Black Friday is de consument niet enkel op zoek naar de koopjes, maar ook naar de producten die altijd al gewild zijn. Zo zijn de producten van Apple zeker wel te bestempelen. Het zal je daarom ook niet verbazen dat op deze dag erg veel mensen zoekend zijn naar een iPhone of Macbook aanbieding.

In Amerika is de gekte rondom Black Friday (én Apple) nog groter dan in Nederland. Zo zou je in Amerika enkele dagen voor de release van een nieuwe iPhone al een paar mensen kunnen zien die aan het wachten zijn voor de winkel. Dit enkel om hem zo als eerste in ontvangst te kunnen nemen. Zo is dit ook met Black Friday in Amerika, maar dan omdat er veel korting te pakken valt op de producten. Ook de Black Friday aanbiedingen voor Apple zullen erg in trek zijn, daarom zal in Amerika hier ook al een lange rij voor zijn. Of deze gekte ook naar Nederland komt, moet nog maar blijken. Vooralsnog blijft het redelijk rustig.

Welke apparaten van Apple in de aanbieding gebracht worden voor Black Friday, is zo ver van te voren nog niet te zeggen. Het kan natuurlijk ook per webshop verschillen wat ze doen. Het zullen in ieder geval wel mooie aanbiedingen worden tijdens Black Friday.